Αόρατη Ορθοδοντική

Η εφαρμογή εξατομικευμένων σχεδίων θεραπείας είναι σημαντική, ιδιαίτερα για τον ενήλικα ασθενή τον οποίο δεν ενδιαφέρει μόνο το βέλτιστο Ορθοδοντικό αποτέλεσμα. Η δυνατότητα που αυτός θα έχει να ζει εντελώς φυσιολογικά, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά και η διάσταση χρόνος είναι παράγοντες που βαρύνουν στην επιλογή του ιδανικού θεραπευτικού σχήματος.

Το κόστος της θεραπείας αλλά και η σταθερότητα του αποτελέσματος είναι άλλοι 2 παράγοντες που κάνουν τη θεραπεία των ενηλίκων πολύ ιδιαίτερη.

Σήμερα η Ορθοδοντική μπορεί να χαρίσει ένα τέλειο χαμόγελο χωρίς να απαιτεί απαραίτητα «σιδεράκια».

αόρατοι νάρθηκες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ορθοδοντική αποκατάσταση των δοντιών σας

Σε κάθε περίπτωση οι νάρθηκες κατασκευάζονται με ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή, που με μεγάλη ακρίβεια έτσι ώστε σταδιακά και ελεγχόμενα να εξασφαλίζεται η μετακίνηση των δοντιών προς την επιθυμητή κατεύθυνση..

invisalign_logo.png
logo.png
cropped-professionisti_logo-11.png

Γιατί να μας επιλέξετε;

Θεραπεία απο ειδικό Ορθοδοντικό

Η χρήση των διάφανων ναρθήκων δεν προυποθέτει μόνο την χρήση του κατάλληλου λογισμικού αλλά και την τεχνογνωσία που εξασφαλίζει η εκπαίδευση και η εμπειρία του ειδικού Ορθοδοντικού.

Ο ειδικός Ορθοδοντικός ,αξιοποιώντας την κλινική &ακτινογραφική εικόνα αξιολογεί το Ορθοδοντικό πρόβλημα και του προφίλ κάθε ασθενή, επιλέγει την κατάλληλη, κάθε φορά, μέθοδο αόρατης Ορθοδοντικής.

Εκτός από την Ορθοδοντική με νάρθηκες διαφόρων τύπων

invisalign logo logo cropped professionisti logo 11

υπάρχει πάντοτε και η γλωσσική Ορθοδοντική η οποία ενδείκνυται ιδιαίτερα σε περιστατικά ενηλίκων που απαιτούν εξαγωγές μονίμων δοντιών.

glossika

Στα ιατρεία μας η θεραπεία με συμβατικούς Ορθοδοντικούς μηχανισμούς μπορεί κατά περίπτωση να συνδυαστεί & με νάρθηκες ή με γλωσσικά σιδεράκια.

Επίκεντρο μας ο ίδιος ο ασθενής
Αποτέλεσμα με διάρκεια
aoratasiderakia.jpg

Οι αόρατοι νάρθηκες είναι πολύ λεπτές (πάχος < 1mm) διάφανες μεμβράνες που εφαρμόζουν στην οδοντοστοιχία της άνω ή και της κάτω γνάθου, εξασφαλίζοντας την μετακίνηση των δοντιών στη θέση που επιθυμούμε. Η μετακίνηση αυτή γίνεται προοδευτικά και έχει προ-σχεδιαστεί από το ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους. Για την μετακίνηση των δοντιών χρησιμοποιείται μια σειρά από νάρθηκες. Ο αριθμός τους ποικίλει ανάλογα με την εταιρεία αλλά και τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Η κατασκευή των ναρθήκων αυτών γίνεται από εταιρείες που ειδικεύονται σε αυτό. Συγκεκριμένα στη χώρα μας δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων η Invisalign, η Clear Aligner και η Air Nivol.

Κάθε νάρθηκας χρησιμοποιείται για 2 έως 4 εβδομάδες πριν αντικατασταθεί από τον επόμενο. Η καθημερινή χρήση του δεν θα πρέπει να είναι για λιγότερες από 20 ώρες.

Η χρήση των ναρθήκων συνήθως δεν συνοδεύεται από ιδιαίτερο πόνο. Ακόμα όμως και στις λίγες περιπτώσεις που η ενόχληση είναι άξια λόγου, ένα απλό παυσίπονο είναι συνήθως αρκετό για να λύσει το πρόβλημα.

Οι αόρατοι νάρθηκες δεν επηρεάζουν την ομιλία, αφαιρούνται κατά τη διάρκεια του φαγητού και είναι κατάλληλοι για ασθενείς οι οποίοι λόγω της εργασίας ή της κοινωνικής τους ζωής «έρχονται σε επαφή με κόσμο».

Τέλος, πολύ σημαντική, είναι η δυνατότητα που έχει ο ασθενής να διατηρεί εξαιρετική στοματική υγιεινή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αφού αφαιρεί το νάρθηκα και βουρτσίζει ή κάνει χρήση οδοντικού νήματος μη φορώντας τίποτα στο στόμα!

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Name*

Email*

Subject*

Message*

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

28η Οκτωβρίου 337, 11144 - Άνω Πατήσια

+30 210 2019366

info@aorati-orthodontiki.gr

ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Δραγατσανίου 18, 16674 - Ελληνικό

+30 210 9968480

info@aorati-orthodontiki.gr

COPYRIGHT © 2018 aorati-orthodontiki.gr