Περί aligners..

Μήπως απλά θέλετε να ξαναϊσιώσετε τα δόντια σας;

Μήπως θέλατε πάντοτε να διορθώσετε το χαμόγελό σας αλλά η προοπτική του να "βάλετε σιδεράκια" δεν ήταν για σας επιλογή; Αν ναι τότε οι διάφανοι νάρθηκες (aligners) είναι η καλύτερη λύση.

Εσείς που είστε έφηβοι μπορείτε να φτιάξετε το χαμόγελό σας χωρίς τα «σιδεράκια» που φορούσε η γενιά των γονιών σας.

Έφηβοι ή ενήλικες με έλλειψη (δόντια συνωστισμένα – στραβά) ή περίσσεια χώρου (κενά ανάμεσα στα δόντια) μπορούν να λύσουν το πρόβλημά τους χωρίς οι γύρω τους να αντιληφθούν τίποτα!!

Επαγγελματίες κάθε είδους που έχουν αυξημένες δημόσιες εμφανίσεις διαλέγουν τους νάρθηκες σαν την ιδεώδη λύση για ένα τέλειο χαμόγελο!

Οι νάρθηκες εύκολα αφαιρούνται για σημαντικά event, φωτογραφίες & meeting αρκεί να φοριούνται τουλάχιστον 20 ώρες τη μέρα.

Ο σχεδιασμός της θεραπείας γίνεται με ανάλυση και σχεδιασμό της περίπτωσης σε υπολογιστή. Ακολούθως, ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής και ένα μηχάνημα κατασκευής θερμοπλαστικών αναλαμβάνουν να μας κατασκευάσουν τα σετ των διάφανων ναρθήκων που παραλαμβάνει ο ασθενής.

Οι νάρθηκες αυτοί αντικαθίστανται κάθε 2 περίπου εβδομάδες & σταδιακά οδηγούν την οδοντοστοιχία σε ένα όμορφο & αρμονικό χαμόγελο!

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

28η Οκτωβρίου 337, 11144 - Άνω Πατήσια

+30 210 2019366

info@aorati-orthodontiki.gr

ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Δραγατσανίου 18, 16674 - Ελληνικό

+30 210 9968480

info@aorati-orthodontiki.gr

COPYRIGHT © 2018 aorati-orthodontiki.gr